Facebook E-mail

Over Nadiluxe


Visie


Waarom is Nadiluxe de bouwonderneming voor uw project?

Wilt u het interieur van uw handelspand grondig onder handen nemen? Uw gebouw helemaal strippen en vernieuwen? Of verzorgt u de projectontwikkeling van een ambitieus bouwproject? Dan is een attente bouwonderneming goud waard. En die bouwonderneming is Nadiluxe.

Nadiluxe: bouwonderneming van alle markten thuis

Kmo-kantoor of grote winkelketen? Ziekenhuis of industriële speler? Nadiluxe verzorgt uw nieuwbouw of renovatie – groot- of kleinschalig – tot in de puntjes.

De voorbije jaren voerde de bouwonderneming tal van projecten voor retailers uit. En leverde ze parels van appartementen en studentenkamers af voor toonaangevende projectontwikkelaars. Expertise die bedrijfsleider Luc Paulus nu aanvult met eigen projectontwikkeling.

Uw bouwonderneming voor een snelle, stipte oplevering

Een bouwvertraging is moordend voor uw omzet en productiviteit. Maar geen nood, want u stootte net op uw gedroomde bouwonderneming: Nadiluxe garandeert een snelle én piekfijne uitvoering. Het koppelt flexibiliteit aan tonnen knowhow, en haalt elke deadline.

Samenwerken met één bouwonderneming?

Het fundament van Nadiluxe? Een hecht en toegewijd team van vaklui, projectleiders en administratieve krachten. Aangevuld met een vaste selectie onderaannemers. Zo rondt u uw hele project af met één bouwonderneming: van het afbraakwerk tot het laatste likje verf.

Bouwonderneming waar veiligheid regeert

Veiligheid en gezondheid zijn voor Nadiluxe permanente aandachtspunten. Bewijs? Het VCA-certificaat van de bouwonderneming. Optimale werkomstandigheden maken gemotiveerde medewerkers. En dat straalt af op de kwaliteit van uw eindresultaat.

Kiest u voor een integere bouwonderneming?

Wat Nadiluxe doet tijdens uw eerste gesprek? Luisteren naar uw wensen. En ze daarna vertalen naar een glasheldere, gedetailleerde offerte. Uw projectleider gidst u persoonlijk langs elke fase, en bewaakt de planning, de afwerking en het budget strikt. Kortom: met een bouwonderneming als Nadiluxe bent u de koning te rijk.

Uw offerte opvragen, of een afspraak vastleggen.
Bel of mail algemene bouwonderneming Nadiluxe nu!


terug