Facebook E-mail

Over Nadiluxe


Historiek


Nadiluxe: bouwbedrijf in groeimodus


1994
. Luc Paulus werkt drie jaar in het aannemersbedrijf van zijn vader. Hij barst van enthousiasme om zijn eigen onderneming uit de grond te stampen. Luc doopt zijn bedrijf Nadiluxe, en vestigt zich in Diest.

Twintig jaar later. Luc leidt een bloeiende zaak. Met een hecht team en almaar meer zelfgecoördineerde projecten is Nadiluxe klaar voor de toekomst.

Vlekkeloze reputatie

Nadiluxe groeit sinds dag één: kleinschalige projecten en grotere, complexere opdrachten wisselen elkaar af. En de grootste winkelketens en projectontwikkelaars van België houden de gegevens van Nadiluxe bij de hand.

Strakke planningen en korte oplevertermijnen? Een winkel helemaal strippen, en opnieuw opbouwen? Nadiluxe combineert het met vakmanschap, bevlogenheid en een glimlach.

Veelzijdig portfolio

Mijlpalen voor Nadiluxe? De Inno-renovatie op de Antwerpse Meir, een heliplatform voor het UZ Leuven, de dakverdieping op een bestaand Philips-gebouw in Anderlecht, studentenkamers in Leuven en appartementen voor de meest prestigieuze projectontwikkelaars …

En niet te vergeten … de aankoop van domein Romerveld in 2009. Nadiluxe renoveerde het op vijf jaar tijd. Met prachtig resultaten. Luc Paulus en zijn gezin namen er hun intrek.

Nieuwsgierig? Neem een rondleiding door onze realisaties.
En ontdek meteen hoe Nadiluxe ook úw bouwproject tot een goed einde brengt!terug