Facebook E-mail

Nieuws


20 jaar Nadiluxe


Nadiluxe: 20 jaar tegen de stroom in

2014 is een feestjaar voor Nadiluxe. Want de bouwonderneming van Luc Paulus wordt twintig. "We groeiden geleidelijk, legden een feilloos parcours af en brengen vandaag opdrachten tot een goed einde waarvoor andere aannemers passen", vat Luc samen.

Nadiluxe startte in de woningbouw. "Al na twee villa’s wilde ik afwijken van de platgetreden paden,” herinnert Luc zich, "en legde ik me toe op de constructie en herinrichting van handelspanden.” Tot vandaag is Nadiluxe een van de zeldzame bedrijven met die specialisatie.

Bouwen op vertrouwen

Nadiluxe dwong langzaam maar zeker naamsbekendheid af in de retailsector. Wat begon bij bescheiden opdrachten voor Auto5, mondde uit in de inrichting van alle Belgische Media Markt-vestigingen.

Luc: "We oogstten vertrouwen binnen en buiten de detailhandel . Daardoor hielden we het hoofd boven water tijdens de crisis. En werken we nu samen met prestigieuze projectontwikkelaars. Complexe of ongewone projecten? Opdrachtgevers weten ons te vinden. Denk maar aan de bestralingsbunkers en het heliplatform voor het UZ Leuven, en de 255 studentenkamers aan de Leuvense Vaartstraat.”

Vieren in stijl

Reden genoeg om te vieren dus. En dat deed Nadiluxe in stijl. Met een feest voor zo'n 180 klanten op domein Roomerveld . "Onze gasten – retailers, projectontwikkelaars en architecten – genoten met volle teugen", glundert Luc. "Er was een walkingdinner en een oesterbar. De burgemeester wilde een woordje kwijt. En een dixielandcombo en een coverband zorgden voor vuurwerk op de dansvloer."

Business as usual

Luc en zijn team kijken vanaf nu vooral vooruit. En breiden hun actieradius almaar uit, tot studentenkamers en luxueuze appartementen toe.
Luc: “En dat blijven we doen met hetzelfde enthousiasme, en hetzelfde respect voor planning, kwaliteit en veiligheid. Zodat we over tien jaar opnieuw gezond en wel aanschuiven aan de feesttafel!”

Ontdek het porfolio van twintig jaar Nadiluxe nu
!

 

 

     

 



terug